Pegorion

ColonSoft

Magnesiamaito

Toilax

Picorion

 

Pegorion - vapauta vatsasi ummetuksesta tehokkaasti ja vaivattomasti

Suomessa kehitetty ummetuslääke Pegorion on tehokas ja helppo apu ummetukseen. Ummetuksen hoitaminen lääkkeellä ei tarkoita, että vessaan tulisi kiire heti lääkkeen ottamisen jälkeen. Pegorionia on helppo käyttää arkena esimerkiksi töissä, sillä se kulkee mukana huomaamattomissa annospusseissa. Täysin mauton lääkejauhe sekoitetaan näppärästi lasilliseen (2 dl) nestettä, esimerkiksi kahviin, mehuun tai veteen. Pegorion sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille. 

Lääke vaikuttaa kehossa luonnollisesti: sen sisältämä makrogoli on tutkitusti tehokas hoito ummetukseen. Makrogoli imee itseensä nestettä ja kuljettaa sen suoleen, minkä seurauksena uloste pehmentyy ja suoli alkaa toimia. Makrogoli ei imeydy elimistöön vaan poistuu ulosteen mukana. Aine alkaa vaikuttaa muutaman tunnin kuluessa.

Ummetusoireet lievittyvät Pegorionilla vaivattomasti: hoito kestää yleensä muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Mikäli oireet jatkuvat Pegorionin käytöstä huolimatta yli kaksi viikkoa tai ne pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin. Pegorionia voidaan tarpeen mukaan käyttää myös pitkäaikaisen ummetuksen hoitoon, esimerkiksi silloin, kun ummetus liittyy sairauteen tai muuhun lääkitykseen.

Onneksi on Orion!

Saatavana apteekista ilman reseptiä.

Annostus: Aikuisille tavallisin annos on 12 gramman annospussi 1-2 kertaa vuorokaudessa. Ummetus on yksilöllistä, joten itselle sopivin annos löytyy pienentämällä tai suurentamalla sitä tarpeen mukaan. 6 gramman annospussi sopii myös yli 2-vuotiaille lapsille.

Tuotetiedot:
Vaikuttava aine: Makrogoli 4000
Käyttötarkoitus: Ummetuksen hoitoon aikuisilla ja lapsilla
Ikä: 12 g: aikuiset ja yli 8 -vuotiaat ja 6 g: yli 2-vuotiaat
Pakkauskoot: 20 x 6 g, 20 x 12 g, 50 x 12 g
Säilytys: Tämä lääkevalmiste ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita. Valmis oraaliliuos säilyy 24 tuntia
huoneenlämmössä (15-25 °C).

Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

Pegorion sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille.

Mahdolliset haittavaikutukset: Pegorion ei tavallisia annoksia käytettäessä yleensä aiheuta haittavaikutuksia. Suuria annoksia käytettäessä voi esiintyä vatsakipuja, vatsan turvotusta, pahoinvointia, ilmavaivoja tai ripulia.

Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.